Google+
Colofon

De websites www.excelsiorbergambacht.nl, www.excelsior-bergambacht.nl en www.waardgangers.nl van muziekvereniging Excelsior Bergambacht zijn ontworpen en geimplementeerd door JV (Copyright © 2006-2009. Alle rechten voorbehouden). De getoonde content/informatie wordt verzorgd en onderhouden door de webcommissie van Excelsior en valt onder het Copyright © van muziekvereniging Excelsior Bergambacht. Voor meer informatie of op- en aanmerkingen kunt u contact opnemen met de beheerder: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Privacy

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens. Bij uw bezoek aan deze website kunnen zogenaamde cookies gebruikt worden om uw internetervaring te verbeteren. Statistische gegevens worden alleen gebruikt om informatie te verschaffen over het bezoek aan de website, bijvoorbeeld het aantal bezoekers, tijdstippen van bezoek en de meestbezochte pagina's.

Met dank aan...

De websites van Excelsior draaien op het Joomla CMS systeem. Joomla valt onder het copyright van Open Source Matters en wordt gebruikt onder de GNU General Public License.

De belangrijke componenten voor deze sites staan vermeld op: excelsiorbergambacht.nl.

 

Binnenkort

De Waardgangers zijn binnenkort te horen:

Foto's

Laden...

Waardgangers op Facebook