Google+
Disclaimer

De informatie op deze site wordt verzorgd en bijgewerkt door de webcommissie en leden van muziekvereniging Excelsior Bergambacht en valt onder het copyright © van muziekvereniging Excelsior.

De websites op de domeinen excelsiorbergambacht.nl, excelsior-bergambacht.nl en waardgangers.nl verschijnen onder de verantwoordelijkheid van muziekvereniging Excelsior Bergambacht. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend en muziekvereniging Excelsior neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de aangeboden informatie.

Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke toestemming van muziekvereniging Excelsior.

Linken

Het verwijzen of linken naar pagina's van muziekvereniging Excelsior, Bergambacht is in beginsel toegestaan. De webredactie stelt het op prijs hiervan vooraf op de hoogte te worden gesteld.

Auteursrecht op berichten, foto's en ingezonden stukken

Bezoekers die berichten, foto's of andere ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch, van muziekvereniging Excelsior en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden.

 

Binnenkort

De Waardgangers zijn binnenkort te horen:

Foto's

Laden...

Waardgangers op Facebook